Online tickets kopen voor onze voorstellingen

Via onze webshop zijn tickets te bestellen van voorstellingen bij ons theater in Bemmel. Op deze website www.topbemmel.nl vind u meer informatie over Toestanden Op Poidum (TOP) en haar aanbod in cabaret-, theater- en filmvoorstellingen en evenementen.

Tickets dienen online afgerekend te worden via Ideal. Vervolgens ontvangt u een e-mail ter bevestiging met daarin uw e-ticket waarmee u toegang hebt tot de zaal.

“Als je voor het eerst tickets bestelt, ga dan naar de voorstelling van je keuze en klik op de button ‘tickets bestellen’. Volg daarna het menu. Je komt dan vanzelf terecht bij ‘een account aanmaken’. Je kunt dus niet van tevoren inloggen of een account aanmaken als je voor het eerst besteld. Mocht je de tickets niet meteen willen uitprinten kun je altijd via ‘login’ je tickets weer ophalen. “

Check je spambox voor je tickets

Let wel! Het kan zijn dat de mail met uw ticket in uw spambox terecht komt. Controleer deze daarom goed. U kunt de tickets ook downloaden op ieder gewenst moment als u met uw gegevens ingelogd bent in deze website. Daar ziet u het complete overzicht van uw bestelling. Het is mogelijk om meerdere voorstellingen ineens te kopen.

Als u al eerder kaarten bij ons bestelt hebt via deze site, dan kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord waarna uw gegevens automatisch ingevuld worden. 

Unieke tickets met barcode

Ieder ticket is uniek en heeft een barcode en uniek nummer. Eenmaal ingescand bij de kassa kan er geen tweede (zelfde) ticket ingeleverd worden. U dient uw eigen tickets uit te printen en mee te nemen of te kunnen tonen op uw smartphone. Bijvoorbeeld via een APP als 'Wallet' of als PDF direct vanuit uw mailprogramma.  Wallet is een losse iOS-app voor iPhone en iPod touch, die al sinds iOS 6 op de iPhone te vinden is. In de app kunt u allerlei verschillende soorten tickets, klantenkaarten en kortingsbonnen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • theaterkaartjes
  • bioscoopkaartjes
  • instapkaarten voor het openbaar vervoer
  • kortingsbonnen van winkels
  • klantenkaarten van retailketens en supermarkten

Er bestaan ook alternatieven voor Android en Windows phone. Met de tickets op uw smartphone bespaart u in ieder geval de inkt en papier om te printen. En dat is mooi meegenomen!

Tickets van Toestanden Op Podium worden verkocht via de website en zijn tevens te koop bij Eyewish.