Voorstellingen

 • TG locals - De Dromeneter
  zondag 18 mrt 2018 | 11.00 uur | € 7,50

  kindervoorstelling

  Door persoonlijke omstandigheden komt de voorstelling “De Mier” op zondag 18 maart 2018 te vervallen. In plaats daarvan heeft TOP een andere superleuke kindervoorstelling weten te boeken: De Dromeneter. Datum, tijdstip en toegangsprijs blijven gelijk.

  TG locals - De Dromeneter (vanaf 4 jaar)

  Een muzikale en beeldende voorstelling over broertjes met te veel fantasie en grote zussen die niet meer dromen. Muna is de grote zus van Feder. Feder durft niet te slapen. Hij is bang voor akelige dromen. Hij heeft ook zoveel fantasie. Zijn grote zus gelooft niet in die onzin. Ze gaat op zoek naar een oplossing. Een slaaplied helpt niet. Een kopje warme thee ook niet. Misschien weet de buurman raad?

  Muna gaat op weg om hulp te zoeken en komt wonderlijke mensen tegen. Niemand weet een oplossing. Maar dan valt er een laddertje uit de lucht. Muna kan alleen naar boven klimmen als ze haar fantasie durft te gebruiken. Wie zal ze tegenkomen als ze naar boven klimt?

  Theatergroep Locals is een jeugdtheatergezelschap dat bestaat uit Denise Lukkenaer & Ferry Spigt. Elke voorstelling vertrekt vanuit een kinderboek, een thema of een fantasierijk verhaal. Met een sterke verbeeldingskracht en een grote dosis energie verleiden de Locals hun publiek om zich te verliezen in nieuwe werelden. Meestal zijn dat werelden vol fantasie en spannende avonturen, vol ontroering en vermaak. De mensen uit die werelden zijn soms onhandig en een beetje vreemd, maar als je ze leert kennen sluit je ze ongemerkt in je hart. En daarmee is die nieuwe wereld onderdeel van die van jou geworden.

Andere klanten kozen ook: