Afgelast: voorstelling Karin Bruers op 17 februari..vervanging door Christel de Laat.

07-02-2018

Wij zijn helaas genoodzaakt om de voorstelling Bruers haalt uit van Karin Bruers en Nol Havens te verplaatsen naar 6 oktober 2018.
Dit in verband met ernstige vermoeidheidsklachten van Karin. Natuurlijk zijn wij, net als u, teleurgesteld, maar gelukkig komt Karin nog later dit jaar optreden. We wensen Karin beterschap en we hopen haar samen met u te zien in oktober!

Gelukkig heeft TOP de perfecte vervanger van Karin en Nol voor u; namelijk de eveneens uit Brabant afkomstige comédienne Christel de Laat.
Christel heeft met Karin en Nol gespeeld in de Warme Winter Show. Zij is net als Karin niet alleen een regionale beroemdheid: op de nationale televisie is ze ook regelmatig te zien in Toren C en in De Jopie Parlevlietshow.

Uw kaartje voor Karin kunt u gebruiken voor de voorstelling met Christel, een gezellige avond Brabantse lol had u toch al op gerekend.

Wilt u dit liever niet, kunt u een mailtje sturen naar retourtickets@topbemmel.nl
met daarin de naam waarmee u heeft besteld, het aantal tickets en uw bankrekeningnummer. Dan krijgt u het bedrag teruggestort.

Heeft u een kaartje via Eye-Wish gekocht, kunt u deze opsturen naar : TOP, afd.financien, Markt 5, 6681AE Bemmel. Graag uw naam, adres en bankreknr vermelden.

Zie https://topbemmel.nl/christel-de-laat/