Voorstellingen

 • Jan Beuving - Raaklijn
  zaterdag 09 dec 2017 | 20:30 uur | € 15,00

  cabaret

  ‘Buitengewoon geestig’, zei de Volkskrant. ‘Beuving excelleert in lichte liedjes’, aldus NRC. ‘IJzersterk programma’, volgens de theaterkrant. Samen gaven ze twaalf sterren. Jan Beuving komt nog een seizoen terug met zijn bejubelde cabaretprogramma Raaklijn.

  Hij is de bèta man in de alfajungle van het theater. Wiskundige en winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs. Met Tom Dicke aan de vleugel neemt hij u mee in zijn wonderlijke logica. Met taal waar niemand op rekent, en gerekend waar niemand naar taalt.

  Trouw schreef: ‘Zijn woordgebruik is enorm divers, zijn rijmwoorden fenomenaal en hij tovert fraaie werelden.’ Alleen dit najaar nog te zien: Raaklijn. Mis het niet.

  Naast Maassen is ook cabaretier Jan Beuving in de prijzen gevallen. Hij is onderscheiden met de Neerlands Hoop, de prijs voor de grootste cabaretbelofte. Beuving (34) is bekroond voor zijn programma Raaklijn. Volgens de jury heeft Beuving door zijn achtergrond als wiskundige in te zetten 'een uniek perspectief' geboden in zijn voorstelling. 'Daarnaast zet Beuving ook een lijn uit over zijn amateurvoetbalelftal en de vele PVV-stemmers die hij onder zijn teamgenoten heeft. Hij zet zichzelf neer als de raaklijn die langs twee uiteenlopende werelden scheert, wat leidt tot een frisse kijk op onze verdeelde samenleving', aldus het juryrapport. 

  www.janbeuving.nl 

Andere klanten kozen ook: