Voorstellingen

 • De Andersons - Hier Dooft Niets
  zondag 25 mrt 2018 | 14:30 uur | € 15,00

  theatermuziek

  Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast schrijver Jan Siebelink

  Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

  Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze middag is dat schrijver Jan Siebelink. Met zijn bekroonde roman 'Knielen op een bed violen' veroverde hij een breed publiek. In zijn romans en verhalen gaat het altijd om gewone mensen, maar door intens licht op hen te laten vallen, komen ze los van de werkelijkheid en worden tot raadselachtige personages. Literatuur hoort mensen bijzonder te maken, aldus Siebelink. Als onderdeel van dit theaterconcert zal hij vertellen en voordragen over wat hem verwondert, beweegt en inspireert.

  Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

  De pers over de Andersons:

  "Wonderschone liedjes.", "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis.".

  Kijk voor meer informatie op:

  www.deandersons.nl

  Luister hier vast naar een lied uit de voorstelling:

  https://soundcloud.com/deandersons-1/nu-alles-anders-is

Andere klanten kozen ook: