Voorstellingen

 • Eke Simons en Konstantyn Napolov
  zaterdag 03 feb 2018 | 20:30 uur | € 17,50

  muziek

  Klassiek concert

  Zin in magische muziek ?
  Waarom is de Canto Ostinato toch zo'n magisch muziekstuk dat zoveel mensen ontroerd? Ontdek het zelf in de Theaterkerk op zaterdagavond 3 februari. Canto Ostinato staat al jaren steevast in de top-10 van de NPO Radio 4 Hart en Ziel lijst. 

  Delen uit de Canto worden ten gehore gebracht door Eke Simons en Konstantyn Napolov. Twee topmuzikanten die cum laude afstudeerden aan het conservatorium en beloond werden met vele internationale prijzen.

  De voorstelling zaterdagavond heet Keyboards en is erg de moeite waard. Eke en Konstantyn combineren piano met een scala aan percussie-instrumenten, zoals de marimba, vibrafoon, Thaise gongs en klokkenspel. Zo ontstaat een uniek geluid met een eigenzinnige combinatie van klankkleuren.

  Eke en Konstantyn spelen overigens meer dan de Canto Ostinato, ook spelen ze Dudell, een kleurrijk lijnenspel, waarin melodieën worden doorgegeven tussen de instrumenten.
  Laat u in vervoering brengen door hypnotiserende muziek en kom genieten van een geweldige 'klassieke' avond in de Theaterkerk.

Andere klanten kozen ook: